Ikä

Vain 18 vuotta täyttäneillä on oikeus käyttää MobiiliMenu OY:n MobiiliMenu sovellusta.

Toimitusaika

Tilaukset pyritään toimittamaan mahdollisimman nopeasti. Mikäli tilausta ei ole toimitettu kohtuullisessa ajassa ota yhteyttä ravintolan henkilökuntaan.

Kuitti

Vastaanotettuamme tilauksenne ja maksun lähetämme teille kuitin sähköpostitse. Käyttäjä vastaa oikean sähköpostiosoitteen ylläpitämisestä, jotta kuitti tulee perille.

Maksuvaihtoehdot

Tilaukset maksetaan etukäteen sovellukseen tallennetuilla korttitiedoilla. Maksuvälineinä hyväksymme Visan ja MasterCardin debit ja credit kortit.

Toimituksen peruminen ravintolan toimesta

Ravintolalla on oikeus olla toimittamatta tilattua ja maksettua tilausta esimerkiksi mikäli asiakas on humalassa. Tässä tapauksessa ravintola hyvittää  jo maksetun tilauksen samalle kortille millä asiakas maksoi tilauksen.

Asiakastietojen tallennus

Tilaajan tiedot tallennetaan MobiiliMenu Oy:n asiakasrekisteriin. Rekisteröitymättömän asiakkaan tilatessa palvelusta, rekisteröidään hänelle käyttäjätili automaattisesti. Tilaamalla palvelusta, asiakas on lukenut ja hyväksynyt palvelun rekisteriselosteen. Tilaamalla palvelusta asiakas rekisteröidään MobiiliMenu OY:n asiakkaaksi.

Reklamaatio

Ravintolat sitoutuvat toimittamaan tilaukset sellaisina kuin ne on tilattu. Mikäli toimitetut tuotteet tai palvelut eivät vastaa tilausta ole välittömästi yhteydessä ravintolan henkilökuntaan.

Valmistaja

Tilatut tuotteet siirtyvät tilauksen jälkeen MobiiliMenu-palvelun yhteistyökumppanin tilausjärjestelmään ja yhteystyökumppani valmistaa tuoteet. MobiiliMenu/MobiiliMenu Oy ei vastaa yhteistyökumppaneidensa valmistamista tuotteista/palveluista.